Virtuaalinen KIRJOITTAJA-tapahtuma 2021

 Upsista, unohdin lupauksesta huolimatta mainostaa täällä blogin puolella, vaikka somessa olenkin sitä jo tehnyt nolostukseen asti. Eli tänään tiistaina 19.10. klo 15.30-15.45 pidän IG:n puolella liven, jossa esittelen romaanikäsikirjoitustani Kolme valtakuntaa. Jaan myös myöhemmin päivällä Instagramiin saman kirjatrailerin, jonka olen julkaissut TikTokissa. Toki voisin mainostaa, että TikTokista löytyy nykyisin myös materiaalia muista kirjoittamistani tarinoista, jos ne kiinnostavat.

Voi olla, että tämä muistutus tulee nyt vähän myöhässä, varsinkin, kun itse tapahtuma alkoi jo eilen. Se kestää kuitenkin perjantaihin asti ja luvassa on mielenkiintoisia esityksiä niin kirjoittajilta, kirjailijoilta kuin esim. kustantamoilta ja muilta tahoilta. 

Minä pidän lyhyen esityksen omasta projektistani, kerron hieman itsestäni ja kirjoittamisharrastuksestani, sekä luen pienen pätkän käsiksestäni. Luvassa on myös kysymyksiin vastaamista. Jos haluat kysyä kysymyksen etukäteen, kaikista varmimmin huomaan sen Instagramin puolelta, mutta toki täälläkin voi kysyä ja jos kaikkiin en livessä vastaa, vastaan sitten jollakin tapaa myöhemmin! 

Yritän myös tallentaa esityksen, niin että se olisi Instagramin puolella katsottavissa jatkossa. En kuitenkaan lupaa mitään, kun jo nyt hirvittää, miten käy teknisen puolen kanssa... (edit. löytyy nyt IG-tv:stä mun profiilin kautta!)

Tervetuloa siis mukaan kuulemaan lisää kirjoittamisesta ja kirjailijuudesta haaveilevien kirjoittajien projekteista!

-mariidah

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lista täytesanoista

Kustannussopimus!

Miten lähetät käsikirjoituksen kustantamoihin?